Edustamme mm. seuraavia laadukkaita tuotteita ja merkkejä.

Teboil-voiteluaineet

Teboil-voiteluaineiden laaja valikoima kattaa sekä ajoneuvojen että teollisuuden voitelutarpeet. Innovatiivinen tuotekehitys ja yli 50 vuoden valmistuskokemus takaavat parhaat voiteluominaisuudet vaativimmissakin olosuhteissa.

www.teboil.fi


Ilves-maalit

Kotimaisesta Ilves Maalit -tuoteperheestä löytyy kaikki, mitä maalaustöissä tarvitaan. Kattavaan valikoimaan kuuluvat sisä- ja ulkomaalit, kalustemaalit, lakat, puunsuojat, pohjusteet ja tasoitteet. Ensiluokkaiset, tiukat laatukriteerit täyttävät tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

www.ilvesmaalit.fi


Sadolin ja Pinotex

Ilves-maalit toimii Sadolin- ja Pinotex-tuotteiden virallisena maahantuojana Suomessa. Sadolin ja Pinotex kuuluvat kansainväliseen AkzoNobel-konserniin, joka on yksi maailman suurimpia maalinvalmistajia. Sadolin tarjoaa korkealuokkaisia maaleja sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja Pinotex on suojannut suomalaista puuta jo yli 50 vuotta.

www.sadolin.fi I www.pinotex.fi


Nordic Chic

Tanskalaiset Nordic Chic -kalkkimaalit ovat täysin myrkyttömiä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto esimerkiksi sisustusesineiden ja huonekalujen maalaukseen. Maali antaa kivan himmeän ja karhean pinnan.

www.nordicchic.dk


Puupolku

Innovatiivista kotimaista tuotekehittelyä edustavalla Puupolulla saa vaivattomasti tehtyä polun saunalle, leikkimökille tai grillikatokseen. Sillä voi rakentaa myös suurempia patioita tai reunustaa puita ja pensaita. Polkua voi helposti jatkaa haluamillaan elementeillä tai leikata sitä lyhyemmäksi.

www.puupolku.fi


Neste Oil on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö, joka valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita. Valikoimiimme kuuluvat korkealaatuiset kemikaalit, pienmoottoribensiinit ja öljytuotteet.

www.nesteoil.fi


Laadukkaat, kotimaiset airot kestävät kovassakin käytössä vuodesta toiseen.


SuperLappo-automaattinen lappoletku

SuperLappo koostuu laadukkaasta kotimaisesta letkusta sekä nerokkaasta Suomessa valmistetusta kuulaventtiilistä. Venttiiliosa on valmistettu nylon-muovista ja kestää polttoaineita.


Leatherman

Leatherman on maailman johtava korkealaatuisten ja arvostettujen monitoimityökalujen ja taskuveitsien valmistaja.

www.leatherman.com


Zippo-sytyttimien tarina juontaa juurensa vuoteen 1932, ja niitä on valmistettu jo yli 500 miljonaa kappaletta. Zippo toimii kovallakin tuulella ja pakkasella, ja jokaisella sytyttimellä on elinikäinen takuu.

www.zippo.com


Saksalainen Led Lenser valmistaa maailman parhaimmistoon kuuluvia LED-taskulamppuja ja -valoja. Tuotteita myydään yli 50 maassa.

www.ledlenser.com


Sveitsissä vuonna 1884 perustetun Victorinoxin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa korkealaatuisia monitoimityökaluja sekä kotitalous- ja ammattikäyttöön tarkoitettuja veitsiä.

www.victorinox.com


Maglite on jo klassikko. Tehokkaat ja luotettavat Maglite-taskulamput on valmistettu kestämään kovassakin käytössä.

www.maglite.fi


Tukkuliike Kokkonen Oy | Läntinen Teollisuuskatu 18, 02920 ESPOO | tel. +358 9 345 5021 | info(at)tukkukokkonen.fi